Včeraj smo na ”domačih” Poljanah uspešno izvedli ekipno prvenstvo Slovenije za srednje šole (finalno tekmovanje). Ob koncu atletske sezone smo lahko spremljali zanimive atletske boje in odlične nastope dijakov in dijakinj. Dobili smo nove ekipne prvake za srednje šole in vabimo vas k ogledu rezultatov in fotoutrinkov, ki so nastali med tekmovanjem.

Ekipni zmagovalci so postali dijaki ljubljanske Gimnazije Šiška (9.709 točk) in dijakinje II. Gimnazije Maribor (9.143 točk). Drugo mesto med dijaki je osvojila II. Gimnazija Maribor (9167 točk), tretje pa Gimnazija Novo mesto (8.790 točk). Med dekleti so drugo mesto osvojile dijakinje Gimnazije Nova Gorica (8.884 točk), tretje pa dijakinje Gimnazije Novo mesto (8.810 točk). S klikom na FOTOGALERIJA ATLETSKE ZVEZ SLOVENIJE, si lahko ogledate poročilo in galerijo slik, ki jo je pripravila Atletska zveza Slovenije.

Za utrinke ujete v objektiv je iz naše strani poskrbel Tadej Regent, kateremu se iskreno zahvaljujemo. Galerijo si lahko ogledate nekoliko nižje. Za povečavo kliknite na sliko.

Vsem nastopajočim iskreno čestitamo na doseženih rezultatih. 🙂

REZULTATI – SREDNJE ŠOLE