Včeraj smo na ”domačih” Poljanah uspešno izvedli ekipno prvenstvo Slovenije za osnovne šole (finalno tekmovanje). Ob koncu atletske sezone smo lahko spremljali zanimive atletske boje in odlične nastope učencev in učenk. Dobili smo nove ekipne prvake za osnovne šole in vabimo vas k ogledu rezultatov in fotoutrinkov, ki so nastali med tekmovanjem.

Ekipni zmagi so dosegli učenci Osnovne šole Trebnje (336 točk) in učenke Osnovne šole Grm iz Novega mesta (333 točk). Drugo mesto med učenci je osvojila Osnovna šola Grm (313 točk), tretje pa Osnovna šola Center (306 točk), prav tako iz dolenjske prestolnice. Med dekleti so drugo mesto z le točko zaostanka za zmagovalkami osvojile učenke Osnovne šole Šentjernej (332 točk), tretje pa učenke Osnovne šole Drska (294 točk).

S klikom na FOTOGALERIJA ATLETSKE ZVEZ SLOVENIJE, si lahko ogledate poročilo in galerijo slik, ki jo je pripravila Atletska zveza Slovenije.

Za utrinke ujete v objektiv je iz naše strani poskrbel Tadej Regent, kateremu se iskreno zahvaljujemo. Galerijo si lahko ogledate nekoliko nižje. Za povečavo kliknite na sliko.

Vsem nastopajočim iskreno čestitamo na doseženih rezultatih. 🙂

REZULTATI – OSNOVNE ŠOLE