Pretekli teden smo zaključili z organizacijo in izvedbo letošnjih tekmovanj. Od aprila do konca meseca septembra smo uspešno izvedli naslednja tekmovanja: Šolski ekipni kros, Prvenstvo Slovenije za srednje šole, 5. Mednarodni miting v metih, Mednarodni atletski miting ”Maribor 2017” in memorial Iztoka Ciglariča v teku na 1500 metrov, Ekipno prvenstvo Slovenije za pionirje/ke U16 in Ekipno področno prvenstvo za srednje in osnovne šole.

Ob tej priložnosti bi se želeli zahvaliti vsem sodnikom, pomočnikom in ostalim, ki ste pripomogli pri izvedbi tekmovanj. Vse dogodke smo izvedli odlično in brez vaše pomoči tega ne bi bilo, hvala vam. Prav tako gre posebna zahvala Reneju Gomolju in Doris Markač, ki sta v objektiv ujela čudovite trenutke in utrinke. :)

Na spodnjih povezavah si lahko ogledate foto in video utrinke naših letošnjih največjih dogodkov. Uživajte in se vidimo naslednje leto. ;)

SLIKE – POSAMIČNO PRVENSTVO SLOVENIJE ZA SREDNJE ŠOLE IN OTVORITEV NOVE ATLETSKE STEZE

VIDEO (TV PRISPEVEK – od 6:02 min naprej) - POSAMIČNO PRVENSTVO SLOVENIJE ZA SREDNJE ŠOLE IN OTVORITEV NOVE ATLETSKE STEZE

SLIKE – ŠOLSKI EKIPNI KROS

VIDEO – MAM MARIBOR 2017 IN MEMORIAL IZTOKA CIGLARIČA V TEKU NA 1500 METROV

SLIKE – MAM MARIBOR 2017 IN MEMORIAL IZTOKA CIGLARIČA V TEKU NA 1500 METROV

IMAG1074-2 (1)