Včeraj smo v Športnem parku Tabor, z organizatorjema Zavod za šport RS Planica in Atletsko zvezo Slovenije, uspešno izvedli Šolski ekipni kros, na katerem je nastopilo več kot 1500 šolarjev in dijakov iz celotne Slovenije. V prelepem sončnem vremenu, malenkost nam je ponagajal le veter, je vse potekalo brezhibno in tekoče. Prepričani smo, da so vsi nastopajoči na progi uživali, tekli po svojih najboljših močeh in dali vse od sebe. Z najmlajšimi so tekli tudi slovenski vrhunski športniki: Teja Gregorin, Vlora Beđeti, Gašper Fistravec, Mina Markovič in Rok Perko. Organizacija najbolj množičnega športnega dogodka za šolarje ni majhen zalogaj, zato bi se ob tej priložnosti zahvalili merilni ekipi Protime, ki je poskrbela, da je vse brezhibno tik-takalo, OŠ Starše, ki je pripravila odličen in zanimiv kulturni program, vsem Poljančkom, sodnikom in ostalim pomočnikom, ki so prispevali k uspešni izvedbi tekmovanja.

Hkrati je v Športnem parku Tabor potekalo tudi  ”tekmovanje” v  Otroški atletiki, ki si zagotovo zasluži več pozornosti in posluha v slovenski atletiki. Zahvala za uspešno izvedbo gre Boštjanu Bradešku in OŠ Slave Klavore, katere učenci in učenke tretjih in četrtih razredov, so nastopili v Otroški atletiki. Učenci in učitelji so bili po koncu navdušeni. Njihove besede so bile: to je to! Za nami je odlična promocija Otroške atletike in čas bi bil, da se zadevi prisluhne do konca.

S klikom na povezave si lahko ogledate rezultate tekmovanja in fotografije, za katere je poskrbel Rene Gomolj. Hvala za vse trenutke ujete v objektiv in prepričani smo, da so nastali lepi spomini.

REZULTATI – ŠOLSKI EKIPNI KROS

Čestitke vsem nastopajočim in še enkrat HVALA vsem, ki ste pomagali! 🙂